Ota yhteyttä
Katso näytöt

Palvelut

Meillä on laaja kokemus viestinnän ja markkinoinnin eri osa-alueista.

Tarjoamme kattavan palvelun haluamasi tarinan suunnittelusta, toteutukseen ja  asennukseen asti. Saat käyttöösi korkealaatuiset laitteet ja teknologian sekä ohjelmiston.

Voit jakaa yksittäisen näyttöruudun osiin tai voit yhdistää useita ruutuja näyttävään ja huomionnappaavaan sisältöön.

Sisällöt voivat olla mitä monipuolisimmat: mainonta, tiedottaminen, sisäinen viestintä. Useita eri sisältöjä voidaan jakaa yhtäaikaa ja aikataulutetusti. Ja aina voit itse myydä mainostilaa esim. yhteistyökumppaneillesi.

Näyttöratkaisuja löytyy pienistä näytöistä suuriin LED-seinäratkaisuihin. Näyttöjen valoteho on suunniteltu käyttökohteen mukaisesti. Näyttö-järjestelmämme on rakennettu kestämään jopa 24/7/365-käyttöä. Näyteikkunoissa ja ulkonäytöissä valotehon merkitys on erittäin tärkeä esimerkiksi auringonvalon vaikutuksesta. Ulkonäytössä valoteho on jopa mahtavat 4000 nit ja tarvittaessa näytöt kestävät pakkasta, sadetta ja suoraa auringonvaloa.

Kaikkien myymiemme laitteiden takuu kattaa koko sopimuskauden, joten se on sinulle mielenrauhaa.

Teknologian yhteyteen tarvitaan monipuolinen ja tehokas ohjelmisto. Siksi näyttöjärjestelmiimme on valittu Suomessa kehitetty käyttäjäystävällinen QEM-julkaisujärjestelmä. Sen avulla saa tehtyä päivitykset reaaliaikaisesti olipa sinulla käytössä yksi näyttö tai vaikka useita ympäri maata.

Ammattitaitoiset asentajamme hoitavat näyttöjen kiinnitykset seinään kuin seinään. Meillä on kymmenien vuosien kokemus rakentamisesta, joten vaikeatkin ratkaisut onnistuvat.

Digitaaliset info- ja mainosnäytöt tarjoavat elämyksellisen alustan mainostamiseen, opastamiseen ja tiedottamiseen. Pysäytä kohderyhmäsi interaktiivisella sisällöllä. Meidän sammattilaiset auttavat tekemään kiinnostavaa sisältöä, kiinnostavalla tavalla, oikealle kohderyhmälle. Sisältö voidaan automatisoida, joten se toimii, vaikka itse olisit lomailemassa.Koska olemme mainosalan suunnittelun ammattilaisia ja meillä on myös omat painamisen välineet, teemme sinulle parhaat ratkaisut sekä digitaaliseen että painettuun viestintään.

Kun valitset meidät kumppaniksesi, tiedät saavasi parasta teknologiaa, palvelua, tukea ja osaamista nyt ja jatkossakin.Haluamme olla kokonaisvaltainen markkinoinnin kumppanisi:

  • Projektin suunnittelu
  • Toteutus ja projektin johtaminen
  • Näyttöratkaisut
  • Käyttöjärjestelmä
  • Käyttöönotto ja dokumentaatio
  • Käyttäjätuki, tekninen tuki ja hallinta
  • Sisällöntuotanto
  • Jatkokehittäminen

Tarjoamamme palvelut lähtevät liikkeelle valitsemalla käyttöösi sopivin tuote. Tuleeko viestisi näkymään sisätiloissa vai ehkä ohikulkijoille näyteikkunassa. Kun sopivat laiteratkaisut on valittu, voimme suunnitella sisältöjä ja niiden hallintaa. Haluamme tarjota sinulle näyttävän ja laadukkaan digitaalisen viestintäratkaisun.

Haluamme palvella asiakkaitamme kuten yhteistyökumppaneita ja olla mukana kehittämässä ja kasvamassa yhdessä.

On tärkeää että asiakkaamme saa parhaimman ratkaisun. Tarjoamme myös valittujen näyttöjen vuokrausta sekä ulkopintojen ja tilojen visualisointia, jotta voit välittää viestisi ja brändisi parhaimmassa valossa.

Tilaa ilmainen konsultointi.